Mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Als je aan de beurt bent voor de prik tegen corona, dan krijg je een persoonlijke uitnodiging via de post. Als je gegevens gekend zijn, krijg je ook een sms en een e-mail. De uitnodiging ontvang je ongeveer 2 weken op voorhand.

Als je een brief ontvangt, kan je de datum voor coronavaccinatie bevestigen, wijzigen of de uitnodiging weigeren. Gebruik hiervoor de link én je unieke vaccinatiecode. Surf daarvoor naar www.laatjevaccineren.be/registratie of klik op de link die je via e-mail of sms ontvangt.

Kan je absoluut niet komen op de voorgestelde momenten, maak dan op tijd nieuwe afspraken!

Lukt het niet om zelf je afspraak te bevestigen of te verplaatsen? Je kan ook terecht bij onze contactcentra op de gratis nummers 0800 900 59 (DOC Alsemberg) en 0800 900 58 (De Bres Halle) van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u.

 

Hou je uitnodiging goed bij

Op de dag van je vaccinatie moet je je uitnodiging en je identiteitskaart tonen in het vaccinatiecentrum. Neem de brief mee, of toon de sms of e-mail met je persoonlijke code aan de onthaalbediende in het vaccinatiecentrum. Want dat is meteen je e-ticket.

Ook naar de afspraak voor je tweede vaccinatie breng je de uitnodiging mee.

Uitnodiging kwijt?

Je vindt een elektronisch exemplaar van je persoonlijke uitnodigingsbrief in je Burgerprofiel (rechtsboven deze pagina). 

Nog geen Burgerprofiel? Meld je nu aan met je eID, een mobiele app, de Itsme-app of sms (rechtsboven deze pagina).